Начало > Срок за доставка

Срок за доставка

Breitling Super Avenger Replica Rolex GMT-Master Replica Breitling Replica Replica Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver

Как да поръчате?

За да направите поръчка в mtexbg.com  Ви е необходима задължителна регистрация. Ако все още нямате такава кликнете тук.
  
След като вече сте се регистрирали в нашия сайт и сте избрали даден продукт, който желаете да поръчате, кликнете с левия бутон на мишката върху неговата снимка. Така Вие отивате на индивидуалната страница на този продукт. В нея можете да прочетете допълнителната информация за него, а също така виждате  няколко падащи менюта, с помощта на които избирате предпочитаните от Вас брой, размер и цвят на продукта. За да продължите напред кликнете върху бутона "Поръчай".

При условие, че това е единственият артикул, който желаете да поръчате, отново кликнете върху бутона "Продължи", за да осъществите вашата поръчка. Ще се отвори нова страница, в която трябва да попълните вашите лични данни и тези за фактуриране, както и адреса за доставка и имената на получателя.

В случай, че желаете да закупите повече от един артикул, след като поръчате първия, кликнете върху бутона "Обнови" и след това върху бутона "Назад", за да отворите страницата с всички предлагани от нас продукти и отидете на следващия артикул, който сте избрали. Повторете гореспоменатите команди и по този начин вие пълните вашата пазарна количка с желаните от Вас продукти.

Срок и начин на доставка.

Начини на плащане.

1.Плащане по банков път.

При избор на този начин на   плащане, може да го осъществите по сметки на фирмата доставчик. След потвърждаване на поръчка, фирмата Ви изпраща проформа фактура по факс, ел. поща или с писмо по куриер. Доставката ще бъде изпълнена след получаване на банковия превод.

2.Плащане при доставка. Ако клиента реши да откаже  изпратена поръчка  ( не по вина на МТЕКС ПРОФЕШАНЪЛ ЕООД ) , той  е длъжен да заплати всички транспортни разходи за доставката и връщането на стоката.

2.1. За района на София:

2.2.  За територията на България:
Доставката се извършва чрез куриер с наложен платеж за сметка на клиента от фирма M&BM EXPRESS, Еконт Експрес и/или  Спиди

*Възможна е безплатна доставка при поръчки с по-голям обем. * За контакти >>

 

 

 
 
www.mtexbg.com © Всички права запазени