Начало > Как да поръчате?

Как да поръчате?

 

За да направите

Watch Bracelets Fossil Watch Sale Rubber Watch Just Cavalli Watches

поръчка в mtexbg.com Ви е необходима задължителна регистрация. Ако все още нямате такава кликнете тук. В случай, че вече сте регистриран потребител – въведете вашето потребителско име и парола.
 


Чувствате се объркани? Ето няколко стъпки как да поръчате:


1. Разгледайте магазина – спестете време като потърсите желаните продукти в техните категории. Изберете категория в лявата част на уеб страницата и в централната част на страницата ще видите част от продуктите, които принадлежат към тази категория.
Можете да потърсите конкретен продукт и като използвате полето за търсене в главата на страницата, до нашето лого. Например, ако търсите „ватиран” и не зададете категория от падащото меню, ще намерите всички продукти, които по някакав начин съдържат тази дума.

 

2. Поставете артикул във вашата кошница – докато разглеждате продуктите в магазина, вие можете да напълните вашата кошница с желаните артикули. За да направите това, кликнете с левия бутон на мишката върху снимката на продукта. Така вие отивате на индивидуалната страница на този продукт. В нея можете да прочетете допълнителната информация за него, а също така виждате няколко падащи менюта, с помощта на които избирате предпочитаните от вас брой, размер и цвят на продукта. Кликнете върху бутона "Поръчай", за да го добавите в кошницата. Ще се отвори нова страница, която представлява вашата виртуална кошница. В нея можете да видите какво сте поръчали до момента - детайли за всеки един артикул, и „Обща сума” на поръчката. Можете да преминете към финализиране на поръчката с натискане на бутона „Поръчай”.
В случай, че желаете да закупите повече от един артикул, след като поръчате първия, кликнете върху бутона "Обнови" и след това върху бутона "Назад", за да отворите страницата с всички предлагани от нас продукти и отидете на следващия артикул, който сте избрали. Повторете гореспоменатите команди и по този начин вие пълните вашата количка с желаните от Вас продукти.

 

3. Как да прегледате артикулите в кошницата? – на всяка една страница от нашия магазин, в горния десен ъгъл има икона за достъп до вашата „Количка с поръчки”. Пред вас се отваря вашата виртуална кошница с артикули от магазина ни. В случай, че желаете да премахнете някой от продуктите в нея, е необходимо да кликнете с левия бутон на мишката в квадрачето под поле „Изтрий”. След като продуктът е маркиран, натиснете бутон „Обнови”.

 

4. Финализиране на поръчката -  при условие, че сте напълнили кошницата си с желаните продукти, отново кликнете върху бутона "Продължи", за да осъществите вашата поръчка. Ще се отвори нова страница, в която трябва да попълните вашите лични данни и тези за фактуриране, както и адреса за доставка и имената на получателя. Ако всичко е наред - натиснете отново бутон „Продължи”. На посочения от вас и-мейл ще получите потвърждение за поръчката си.

 

Вашата поръчка вече постъпи при нас! Щом бъде обработена ще премине в ръцете на вашия куриер и до няколко дни ще бъде при вас!

 
 
www.mtexbg.com © Всички права запазени