За нас

Вече 20 години "МТЕКС" ООД е специализиран в производството, търговията и вноса на работно облекло, работни обувки и лични предпазни средства. Разполагаме със собствено производство и приемаме поръчки за изработка на работно, униформено и специално облекло, като можем да разработим модели специално за Вас.

Нашият магазин www.mtexbg.com функционира от 2006 г. В годините на своето развитие, той се наложи като един от най-добрите в своята област в България, като амбициите ни са насочени към привличане на клиенти от държавите на Балканския полуостров. Все по-голям интерес към нас има от потребители от Румъния, Сърбия, Македония и Гърция.

Чрез онлайн магазина можте да пазарувате бързо и лесно от Вашият дом или офис, независимо в коя част на България се намирате. Желаните продукти ще пристигнат бързо на посочения от Вас адрес!        

 

 

БИЗНЕС СТАНДАРТИ НА МТЕКС ООД
Ние държим изключително много на:
 стремеж към достигане на най-високи стандарти в сферата на работните облекла, обувки и лични предпазни средства:
МТЕКС се стреми да осигурява на своите клиенти  продукти и услуги от най-висок клас, съобразени с изискванията на стандартите. Ние се стремим да бъдем сред водещите организации в региона и да поддържаме дългосрочни лидерски позиции сред конкурентите ни. 
• ценим и уважаваме деловите си партньори:
Ясните и прозрачни отношения са сред основните принципи, които ценим и търсим у нашите бизнес партньори. Убедени сме, че когато тези условия не са налице, не бихме могли да поддържаме трайни делови отношения. 
• бизнес решения, основани на строга конфиденциалност:
Ние не коментираме по никакъв начин с трети страни условията и сделките, сключени с нашите клиенти.  
• отговорна към обществото организация, която дава своя социален принос:
МТЕКС е съвременна организация, която осъзнава своята роля в обществото и отдава своя принос като участва активно в социални мероприятия, подкрепя организации с нестопанска или идеална цел, насочени към сфери като образование, култура, благотворителност. 
• носим отговорност за своите решения и действия:
Ние изпълняваме поетите задължения и носим пряка отговорност за всяко наше действие. Освен правна отговорност, съгласно законите на страната, ние носим морална отговорност за действията си спрямо клиенти и партньори. Ние, служители, носим отговорност за информацията, която предоставяме на клиентите си, относно нейната достоверност, изчерпателност и актуалност.

 

За потребители, които биха желали да направят своята поръчка лично, моля посетете нашите специализирани магазини. На страница „Контакти” ще научите къде се намират те.