Често Задавани Въпроси (ЧЗВ)

КАКВО Е МТЕКС?

МТЕКС е дистрибутор и снабдител на работни облекла, обувки и лични предпазни средства, от водещи представители в бранша.
Нашата цел е да ви предоставяме висококачествени продукти, допринасящи за вашия комфорт, защита и безопасност на работното ви място.
Вече 16 години сме доверени партньори на всички български майстори, занаятчии и предприемачи.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Поръчките в платформата на МТЕКС се извършват лесно и удобно. Всичко, което е необходимо да направите, е да прегледате нашето меню и да изберете категорията продукти, от които се нуждаете.
Към всяка категория имаме специално поставени филтри, чрез които да стесните кръга от продукти, от нашия богат каталог, спрямо вашите нужди.
Когато изберете необходимите за вас продукти, просто го добавете в количка и следвайте инструкциите за завършване на вашата поръчка.

МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА НА ЕДРО?

Разбира се! Поръчките ни на едро стават посредством попълване на формата за контакт с нас, или чрез обаждане по посочените телефони в секция 'Поръчки на едро' от главното меню.
В нея е необходимо да въведете пълната информация от какво се нуждаете, брой продукти, както и данни на фирмата ви, за да направим възможно най-добра оферта.
При изпращане на вашето запитване, член на нашия екип ще се свърже с вас, за да уговори подробностите по изпълнение на вашата заявка.

КАКВИ СА ВАРИАНТИТЕ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА ПОРЪЧКА?

За да заплатите поръчката си лесно и удобно, то ние ви предлагаме избор между няколко метода на плащане:
1. Плащане с карта - Бързо и сигурно, посредством платежната система на Stripe.
Системата поддържа карти от тип: Visa, MasterCard и Maestro

2. Чрез Банков превод*: ако сте избрали този метод, то е необходимо да посочите в платежното нареждане, данните на нашата фирма:
IBAN: BG63CECB979010H2736000
Банка: ЦКБ АД
Основание - номерът на вашата поръчка
*Моля, имайте предвид, че поръчките започват да се изпълняват, едва след като сме получили превода в нашата сметка

3. Чрез Наложен платеж (ППП) - избирайки този метод, заплащането по вашата поръчка, ще се извърши директно при получаването ѝ, през куриера

4. На място - този вариант е валиден само за избиране на метода за вземане от място, от магазина ни в София.

КАКВИ СА ВАРИАНТИТЕ ЗА ДОСТАВКА?

Всички ваши поръчки се извършват чрез куриерските услуги на спедиторски фирми “Спиди” и “Еконт”, за цяла България.Избирайки опцията за доставка до офис на куриер, то в полето за Адрес за доставка, е необходимо да посочите адрес на офиса, на избрания от вас куриер.Избирайки опцията за доставка до точен адрес, то е необходимо да посочите желаният от вас адрес за доставка.Избирайки опцията за вземане от място, то е необходимо да дойдете до нашия физически магазин, намиращ се на: бул. Никола Мушанов, 114, жк. Красно село, София, България, след като получите известие, че вашата поръчка е готова.Моля, имайте предвид, че при всички методи на плащане, е необходимо да покажете разписката на вашата поръчка, получена с мейла за потвърждението ѝ, както и документ за самоличност.Към всяка доставка, имаме включена опция за преглед и тест!

Използваме бисквитки, за да осигурим по-добро преживяване в нашия електронен магазин. За да разберете повече относно как управляваме вашите данни, то се запознайте с нашата Политика за бисквитки

Pre-loader