Безплатна доставка за поръчки над 100лв.

Добре дошли в обновения ни магазин

Връщане и замяна

1.1. Ако доставените артикули не отговарят на поръчаните или се забелязват явни дефекти и повреди, моля свържете се незабавно с нас на e-mail: returns@mtexbg.com . Отдел Обслужване на клиенти на MTEX Professional ще направи всичко възможно, за да коригира грешката и осигури възстановяване или замяна на артикулите, в съответствие с нашата политика за рекламации.

1.2. Можете да върнете закупени от MTEX Professional артикули, които не са носени, използвани и повредени. За да получите възстановяване на платената сума или замяна на артикули, те трябва да бъдат запазени и върнати на MTEX Professional в отлично състояние, без индикации за носене, използване или повреда, с всички етикети, закрепени към тях, в оригиналната опаковка, придружени от покупните документи ( стокова разписка/оригинална фактура/

1.3. Връщането и/или замяната на закупени артикули се осъществява при следните условия:

Уведомявате MTEX Professional за своето намерение да върнете или замените вашият артикул чрез изпращане на имейл на следния адрес: returns@mtexbg.com  със заглавие " Замяна на артикул/ Връщане на закупени артикули". Задължително посочете номера на поръчката, вашите имена и на кой артикул искате да направим замяна /възстановяване на сума.

Уведомления за рекламации се приемат само по описания начин!

Моля не изпращайте артикули за замяна или възстановяване на сума без да се свържете с нас.

При замяна на артикул, новия се изпраща след като вече закупеният бъде върнат.

В 30- дневен срок от приемането на артикула трябва да ни изпратите:

  •       стоката
  •       стокова разписка/ фактура получени заедно с поръчката
  •       попълнен формуляр за връщане/замяна изтеглете ТУК

 

Разходите по връщането или замяната са за сметка на клиента!

Върнати артикули се приемат и се възстановяват суми по тях или заменят единствено и само , в случай че бъдат доставени на адрес:

Гр. София, ул. Промишлена 27, вх. Б, маг. 4 или офис на Спиди Овча купел 1 – Промишлена или офис на Еконт София Линкълн,

получател: Мастър Тех ЕООД

Пратки изпратени с наложен платеж или с транспортни разходи за сметка на MTEX Professional няма да бъдат приемани.

Пратки с артикули, които имат нарушен търговски вид или поради неподходяща опаковка са се повредили по време на транспорта, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.

Моля имайте предвид, че връщането на артикули е на ваша отговорност и рискът от повреждане, загуба или погиване е за ваша сметка, до момента, в който пратката достигне до MTEX Professional. В този смисъл, MTEX Professional препоръчва изпращане на пратка, която да гарантира стойността на връщаните артикули.

Стойността на всички успешно върнати артикули, отговарящи на условията за връщане на артикулите, посочени по-горе, ще бъде възстановена по банковата сметка на потребителя, след като бъдат приспаднати допълнителни евентуални разходи за такси, мита, такси за доставка, платени от MTEX Professional, във връзка с получаването на върнатите артикули, за което ще бъдете изрично уведомявани. Моля, имайте предвид, че този процес може да отнеме до 30 (тридесет) дни.

Възстановяването на суми става само и единствено по банков път.