Връщане и замяна

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА АРТИКУЛИ

 

1.1. Ако доставените артикули не отговарят на поръчаните или се забелязват явни дефекти и повреди, моля свържете се незабавно с нас на e-mail: onlinesales@mtexbg.com или чрез контактната форма ТУК. Отдел Обслужване на клиенти на MTEX Professional ще направи всичко възможно, за да коригира грешката и осигури възстановяване или замяна на артикулите, в съответствие с нашата политика за рекламации.

1.2. Можете да върнете закупени от MTEX Professional артикули, които не са носени, използвани и повредени. За да получите възстановяване на платената сума или замяна на артикули, те трябва да бъдат запазени и върнати на MTEX Professional в отлично състояние, без индикации за носене, използване или повреда, с всички етикети, закрепени към тях, в оригиналната опаковка, придружени от покупните документи ( стокова разписка/оригинална фактура/

1.3. Връщането и/или замяната на закупени артикули се осъществява при следните условия:

Уведомявате MTEX Professional за своето намерение да върнете или замените вашият артикул чрез формата за контакт на сайта със заглавие " Замяна на артукул/ Връщане на закупени артикули". Задължително посочете номера на поръчката и кой артикул искате да направим замяна /възстановяване на сума.

При замяна на артикул, новия се изпращам след като вече закупеният бъде върнат.

В 14- дневен срок от приемането на артикула трябва да ни изпратите:

  • стоката;
  • стокова разписка/ фактура получени заедно с поръчката
  • попълнен формуляр за връщане/замяна изтеглете ТУК

Разходите по връщането са за сметка на клиента!

Моля имайте предвид, че връщането на артикули е на ваша отговорност и рискът от повреждане, загуба или погиване е за ваша сметка, до момента, в който пратката достигне до MTEX Professional. В този смисъл, MTEX Professional препоръчва изпращане на пратка, която да гарантира стойността на връщаните артикули.

Стойността на всички успешно върнати артикули, отговарящи на условията за връщане на артикулите, посочени по-горе, ще бъде възстановена по банковата сметка на потребителя, след като бъдат приспаднати допълнителни евентуални разходи за такси, мита, такси за доставка, платени от MTEX Professional, във връзка с получаването на върнатите артикули, за което ще бъдете изрично уведомявани. Моля, имайте предвид, че този процес може да отнеме до 30 (тридесет) дни.